Mathias Kendy 1 år

Hvordan får vi en god ferie som sammenbragt familie?

Nu starter vores ferie snart og jeg er spændt som en osteskærer. Det er første gang vi skal flyve og sydpå med børn og så er det ovenikøbet med alle 4 😱 Vi er totalt out-numbered som forældre.

Jeg har derfor tænkt over hvordan vi alle 6 får den bedste ferie.
Jeg tror det handler meget om vores forventninger. Især mine måske… Selvom vi tager sydpå, så vil der stadig være brug for opdragelse og der vil være indbyrdes konflikter. Det er del af at vi er en familie og bare fordi vi er på ferie, vil børnene jo ikke ændre sig til små englebørn som gør alt hvad jeg siger og kun udviser kærlighed om omsorg for hinanden. Tværtimod!
Vi har 4 børn som vil hver deres ting! Og så er der os forældre som gerne vil slappe af 😂

Inden vi tager afsted vil vi tale med de tre store om vores forventninger – forklare dem at vi er i et andet land og at det er død og pine nødvendigt at de hører efter og blir i nærheden af os. At vi forventer at de har skruet ørerne ordentligt på. Og så vil vi forklare dem, at der vil være tøffe-dage. Dage hvor vi bare vil være på stranden til leg i vand og sand. Vi skal selvfølgelig også på ture og ud og sejle og ud og se byen – men vi vil sige til dem at det er vigtigt at vi alle 6 har en god ferie og at nogen gange går tingene efter ens eget hoved.

Jeg håber det kommer til at gå godt! At vi får en dejlig ferie, som vi alle nyder og som vi vil se tilbage med glæde.
Jeg håber at vores 4 guldklumper vil få en ferie for livet og at det bliver lige som de har håbet.

Og så håber jeg at mine forventninger ikke er skruet for højt op – jeg forsøger i hvert fald at tøjle dem ??

God ferie til alle jer 😚

#bonusliv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mathias Kendy 1 år