NYE 100 dage uden sukker!

Mathias Kendy 1 år

Mathias 💚

Mathias 💚

I disse døgn kører tankerne rundt i mit hoved. Tanker om hvad der skete samme tid, sidste år. For imorgen fylder M 1 år ?? Tankerne går på hvornår jeg fik hindeløsning, akupunktur, veer og vandafgang. Det hele fiser rundt i mit hoved. Idag for 1 år siden gik jeg den vildeste og fedeste aften og nat i møde.

Kl 9.37 den 10/7 kom min lille mand til verden, så fin og velskabt. Fluks op til mig, navlestreng klippet, i en fart over til farmand pga massiv blødning hos mig. Men jeg var rolig, alt var godt. F sad med vores guld på brystet og at se de to gav en ufattelig ro.

Nu er der gået 1 år!! Jeg forstår ikke hvor tiden er blevet af. Min lille troldebaby er blevet min lille troldedreng. Han er ikke længere en baby, men en tumling. Han forstår så meget og er så mild og glad. Han bidrager med smil og grin og han var det manglende stykke i vores families puslespil.
Jeg kan ikke forestille mig livet uden ham og han er (sammen med sin søster) grunden til at jeg er til.

Tillykke min lille mand, du er den dejligste mansemås en mor kunne tænke sig. Tak for at du valgte mig 💚

Mathias 💚

Mathias 💚

#bonusliv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NYE 100 dage uden sukker!