Min ny-erhvervelse udi baby-gejl

Kræftens Bekæmpelse samler ind – Vis flaget!

Her er det S som er med ude og samle ind for nogle år siden

Her er det S som er med ude og samle ind for nogle år siden

En af mine hjertesager er Kræftens Bekæmpelse. Jeg har samlet ind til dem hvert år så længe jeg kan huske. Jeg rendte endda rundt både da O var spæd og sidste år, da jeg var gravid. Jeg synes, det er en af de vigtigste indsamlinger i Danmark.
Vi kender alle nogen som er ramt – eller som vil blive ramt! Det er en MODBYDELIG sygdom, den er udspekuleret og lunefuld. Jeg har selv mistet mennesker i mit liv til denne sygdom og jeg vil til hver en tid hjælpe hvor jeg kan.

Jeg håber at rigtig mange af jer, mine søde læsere, vil melde jer som indsamlere. Eller i hvert fald donere lidt, når vi kommer og ringer på jeres dør. Jeg satser på at vi i år slår alle rekorder for indsamlingens størrelse – det håber jeg hvert år. Jeg bliver så rørt; at vi sammen kan forsøge at bekæmpe denne sygdom, det er sejt!

Tilmeld dig som indsamler her: Bliv indsamler

Jeg glæder mig til i år både at have O og M med ud. Det er aldrig for tidligt at sætte det gode eksempel. F er selvfølgelig også med. Jeg håber I vil tage godt imod os – og til jer der ikke vil bidrage – smæk ikke døren i hovedet på os. Et fint nej tak er nok.

Vi ses på gaderne!

#bonusliv

Læs mere her: Kræftens Bekæmpelse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min ny-erhvervelse udi baby-gejl