Det umoderne legehjørne (ikke-Instagram-venligt)

Et like, en kommentar = jeg er her stadig

Snapshot af min IG

Snapshot af min IG

I forlængelse af mit indlæg om at tiden som børnefamilie kan være knap (læs det her), er der jo ellers kommet tonsvis af sociale medier, som hjælper os til at holde kontakten. Mine favoritter er Facebook og Instagram. Instagram bruger jeg mest, eller det vil sige, jeg deler mest herinde. Jeg lægger billeder op af mine (mega-lækre) børn, for de er jo noget af det skønneste (enhver so synes om sine grise, ville min mor tørt konstatere med et glimt i øjet). Her er det også ’tilladt’ at spamme med billeder af lige netop dét, man har lyst til og jeg synes hashtags er det sjoveste påfund længe! Man kan finde på nogle helt skøre hashtags, men som alligevel siger præcis det man ønsker.

Alligevel er Facebook min største tidsrøver af de to, for det er her de fleste mine venner, familie, bekendte og kolleger har en profil. Det er dog som om at Facebook er ved at være lidt yt, lidt brugt. Det er blevet mere cool ikke at være aktiv på Facebook, det er måske endda lidt kikset at dele alt muligt. Men okay, det tog også overhånd! Statusser som “skat, jeg savner dig, når du sidder i den anden ende af sofaen” og “Uuuh jeg er vild med livets små overraskelser” (som vi jo alle ved betyder spørg mig spørg mig – og JA jeg har selv skrevet sådan, abe der holder sig for øjnene).

Min beskedne venneliste (som jeg selv sorterer jævnligt i og hvor jeg selv helt sikkert også er blevet sorteret fra) lyder på omkring 150 mennesker og det er som om indholdet af statusserne har ændret sig de sidste år.
Det er ikke længere personlige statusser de deles. Det er i langt højere grad andre opslag der deles. Min nyhedsfeed er overspammet at dét andre ‘synes godt om’ – lige fra hunde, heste, DF, dagens.dk-artikler, diverse blog-indlæg, statusser fra kendte mennesker osv. Det er også OK, men meget lidt af det siger noget om hvordan det går mine fb-venner.

Snapshot af min FB

Snapshot af min FB

Men SÅ, af og til, kommer der et billede. Af en baby, en hund, et smukt par, en lækker selfie eller andet. Jeg forsøger ALTID at ‘synes godt om’. For mig er det lidt ligesom, at sige “jeg er lige her og jeg ser hvad du lægger op, og jeg tænker på dig”. Jeg bemærker da hvis det er det omvendte – hvis den samme undlader at ‘synes godt om’ noget som helst af dét jeg ligger op – er der mon så noget galt?

Jeg ved at jeg kan blive bedre til at gribe knoglen og ringe…. Jeg kan også blive bedre til at skrive en sms…. Det er bare ikke liiige altid at overskuddet er der – men så ‘LIKER’ jeg på FB eller IG 🙂 Lidt har også ret og jeg sætter stor pris på de sociale medier – TAK! :)<3

#bonusliv

Følg mig på IG HER <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det umoderne legehjørne (ikke-Instagram-venligt)