6 UNDERLIGE ting (mange) mænd gør!

Det umoderne legehjørne (ikke-Instagram-venligt)

Instagram er stedet for billeder af ALT. Ens hjem, børn, hund, træning, krop, selfie osv.
Jeg er SÅ imponeret over hvor fint andre (mødres) i særdeleshed hjem er. Hjemmene er lyse, ja næsten hvide, og med smukke, elegante møbler. Sirligt placeret er de ‘rigtige’ pynte-genstande som Kähler vasen, Piet Hein stagerne og diverse smukke musselmalet skåle og fade fra Royal Copenhagen. Det hele ser så fint og rent ud. Jeg er misundelig. Det føler jeg i hvert fald at jeg er, når min IG er spammet til med SMUKKE hjem.

Til de her smukke hjem, hvor der lever børn?! (how is that possible?) hører der også ‘legehjørne’ til baby/barn til. Også her er tingene også i rolige, afdæmpede, lyse farver. Det er minimalistisk og top-moderne. Grå, pastel, rosa, rå-hvid. Altsammen, over det hele. Jeg er igen misundelig.

Tror jeg nok…

Jeg synes virkelig det er flot, helt utroligt flot med sådan et hjem. Det ligner forsiden af Bo Bedre. Men det ligner også et hjem, der er dikteret af mode og mærker istedet for af sjæl og varme. Eller måske det ene ikke udelukker det andet…?

Jeg har ikke (vil ikke ha’) råd til sådan et hjem. Jeg synes det er for dyrt at ha’ de ‘rigtige’ ting.
Vores ene væg er knald-lilla. Sofaen er sort (taknemmelige monstrum :)) og er så stor at der er plads til os alle. Hele stuen er fyldt med legetøj. bObles i alskens farver, plastik-legekøkken i rød, plast-kasser fra Jysk i drenge/pige pang-farver. Se selv her 🙈 – og vi roder!

imageimage

Tæpper hænger over armlæne og stoleryg, i fuldstændig og komplet farve-forvirring. Billederne på væggene er én stor farvelade og passer faktisk skidegodt til resten af kaosset.
Nogen gange ønsker jeg mig altså et hvidt mode-hjem. Hvis jeg havde det, ville jeg også smække lækre billeder på IG, med masser af filter. Men det har jeg ikke. Til gengæld er mit farverige hjem er hyggeligt og skide-personligt! Der fotografier på hele væggen, for vi taler meget om vores nære med O og M. Det er rart at være her og det er vores ?? Det er dét hjem jeg har skabt, med manden som er perfekt for mig. Vores helt perfekte uperfekte hjem 😍 (#vismigdituperfektehjem)

#bonusliv

2

  • bonusliv

    Jeg er vild med dit kaos! Og glæder mig til at se facade-hjemmet irl snart haha 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Skønt opslag!
    Jeres hjem er fantastisk! Farverigt, hjertevarmt og personligt 😃
    Jeg skal sende dig et billede af mit kaos en dag 😉
    Mit kähler, sarte moderne farver er kun facade 🙈🙊
    Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

6 UNDERLIGE ting (mange) mænd gør!