6 hurtige om min tirsdag

6 UNDERLIGE ting (mange) mænd gør!

(min mand er naturligvis undtaget fra ethvert punkt ;))

#1 Piller bussemænd i bilen, hvad sker der for det?! Bilen er ikke dit gemmested, mester! Der er VINDUER i – dét betyder at jeg godt kan se dig!

#2 Retter på Hr. Diller i offentlighed. Jamen, det kan man da ikke?! Uanset hvem DU er (næsten), trænger jeg ikke til at mit fokus er i dét område. Driller den, så gå på toilettet og ret den. Klør den, så gå til lægen – det skal den helst ikke!

#3 Lader toiletbrættet være oppe! Det hører til nede – sammen med ‘låget’. Sådan skal et toilet se ud, når det ikke er i brug. Med begge bræt nede! Punktum. Det er drøn-hamrende irriterende at sætte sig på et toilet, hvor brættet ikke er nede. Trods størrelsen på en unavngivet kvindes ret store Frk. Bagdel, er det så klamt at sætte sig på brættet og ryge ned og blive halvvåd på ballerne! Det leder mig hen til næste punkt…

#4 Tisser ved siden af, WTF?! Kan du ikke ramme, når du står, så sæt dig! Hvis du skal tisse SÅ meget, at det sprøjter ud til alle sider, så sæt dig! Hvis du drypper af til slut i tissetåren, så læn dig frem , så du (stadig) rammer!

#5 Ser fodbold! 22 mænd (ikk?) og 1 bold.. Det er da dømt til at blive kedeligt! Desuden hjælper det IKKE at du hujer, råber eller kommenterer som om du ved tusind gang bedre end træneren. Det gør du ikke!

#6 Sjældent forstår det vi mener. I forstår kun dét vi rent faktisk siger med ord – ikke alt det mellem linierne. Kom ind i kampen, I ville slippe for meget brok, hvis I bare forstod lidt mere.

Mit første indlæg fyldt af klichéer, men skidesjovt at skrive (abe der holder sig for øjnene). Det gode er, at jeg ikke kunne komme på flere ting – ikke i skrivende stund. Hvad mangler jeg? Kom med din bedste kliché om irriterende ting (mange) mænd gør 🙂

#bonusliv

Hvis du kunne tænke dig at følge mere med i min hverdag fyldt med mommy-issues, bonuslivet, barselslivet og vægttab, så find mig på Instagram her 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

6 hurtige om min tirsdag