100 dage uden sukker!

Den første date….

Det er snart 6 år siden jeg mødte F. Det var en blind date, sat op af min veninde og F’s ven, som kendte hinanden gennem min venindes mand. F var ved at blive skilt og havde kun være single i 3 måneders tid. Jeg var lige fyldt 27 år, da jeg blev spurgt om jeg ville på date med F i en ordentlig brandert og sagde bare ja, hvorfor ikke? Min veninde gav F mit telefonnummer samme aften.
Dagen efter tikkede der en sms ind på min telefon. Jeg havde egentligt besluttet, at hvis jeg hørte fra ham, ville jeg bare skrive, at jeg ikke var interesseret. Han var jo midt i en skilsmisse og havde to små børn. Det var slet ikke noget for mig! Mine hverdage bestod af arbejde, veninder og dates og min weekender blev brugt på fest, drinks og osloture!
Alligevel var der noget ved den sms der tikkede ind. Den var sød og ærlig og jeg tænkte “nåå ja… jeg ku jo bare gå ud med ham en enkelt gang”… Og det gjorde jeg så! Den efterfølgende tirsdag skulle vi mødes på Glostrup station og da jeg så ham tænkte jeg bare! “f…. han ser sød ud, han er jo alt for lækker til mig!”

Vi tog på café Phenix i Valby og drak kaffe. Den ene kop tog den anden og vi snakkede bare! Vi havde alverden at tale om og der var så god kemi! 5 timer efter sagde vi farvel, men da havde vi allerede aftalt at ses igen om lørdagen <3 Dét møde, dén dejlige mand; dét var begyndelsen på mit bonusliv.

Nu står vi her, 6 år efter og to børn rigere. Vi er stødt på en masse bump på vejen, men kærligheden er kun blevet dybere.

Jeg har i sandhed mødt min klovn i sølvpapir og bumpene vil jeg løbende skrive mere om.

#bonusliv

F og jeg

1

  • I’m extremely pleased to uncover this web site. I need to to thank you for ones time for this
    wonderful read!! I definitely liked every little bit of it
    and i also have you saved to fav to check out new things on your web site.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

100 dage uden sukker!