Når barselsmoren bliver luftet

Min kærlighedshistorie

Fra en ferie i Egypten <3

Fra en ferie i Egypten <3

I dag er det 6 år siden jeg mødte F. Det har været 6 år fyldt med kærlighed, latter, udfordringer, tårer, frustrationer, glæde og lykke. Alle de aspekter som et liv skal indeholde. Livet omkring os har givet mange bump på vejen de sidste 6 år, men vores kærlighed har været konstant.

Jeg vidste ikke jeg skulle møde mit livs kærlighed og bedste ven den tirsdag aften. Jeg troede faktisk at han var alt det jeg ikke ville have. Men det viste sig, at han var lige præcis dén jeg havde brug for. Hans kærlighed til mig er mit livs gave og jeg tror, at vi blev sat i verden hver især for at gøre hinanden til den bedste udgave af os selv. Sammen er vi stærke og vi er hinandens bedste venner. Han begærer mig og elsker mig præcis som jeg er. Ingen facade, intet spil. Bare kærlighed.

Jeg ved at de vi har sammen, det liv vi har bygget op, er noget helt specielt. Vi nyder hinandens selskab. Jeg elsker når han er helt ødelagt af grin, fordi jeg er så klodset, forvirret og rundt på gulvet. Jeg elsker at vi kan bruge en hel aften på at høre musik i køkkenet, drikke kaffe og snakke om minder. Jeg elsker at han altid er rolig, når jeg stresser. Jeg elsker at han altid får mig til at føle at jeg er verdens smukkeste kvinde. Jeg elsker at han har gjort mig til mor. Jeg elsker at han forguder mig og at han ville hente månen ned til mig, hvis jeg bad ham om det.
Han er ikke min ridder i rustning, men han er i sandhed min klovn i sølvpapir. For sådan er han – han er fjollet, glad og sjov. Han får mig til at grine.

F besidder så mange af de egenskaber, jeg selv ville ønske jeg havde og han har det største hjerte. Han er gavmild, venlig og han er en vidunderlig far. Jeg føler mig som verdens heldigste kvinde fordi jeg får lov at vågne op med ham hver morgen.
Vores kærlighed er bedre end den i eventyrene ? for den er virkelig! Den er ærlig og dybfølt og fuld af respekt og omsorg. Vi har valgt hinanden og vi passer på vores kærlighed ? for den er bevaringsværdig og speciel, i hvert fald for os.

Jeg håber inderligt på resten af livet med ham <3 Han er på alle måder min livsledsager.

#bonusliv

Fra en ferie i Berlin

Fra en ferie i Berlin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Når barselsmoren bliver luftet