Sminke….. En by i Rusland?

100 dage uden sukker!

Den 3. januar 2016 ser jeg at en bekendt på Instagram skal igennem 100 dage uden sukker. Jeg kommenterer hendes billede og ønsker pøj pøj. Kækt svarer hun tilbage om jeg ikke skal være med! Jeg bliver grebet af momentet og siger JA, ja sgu! Nu skal det være. Jeg har altid kæmpet med overvægt. Shit, en hård og ulige kamp. Jeg har gennem årene haft elevatorvægt, men jeg har aldrig opnået at være slank eller bare normalvægtig. Jeg har været på maaaaange kure, livsstilsændringer og jeg har forsøgt at dyrke en masse motion. Ingen af delene har gjort mig slank. I love cake too damn much!

Nå men tilbage til denne søndag for 2 måneder siden. Jeg siger til F at fra i morgen er jeg uden sukker. Og som den søde mand F er, siger han ?fedt, skat, sejt! Jeg hopper med på vognen!? Det skal siges til jer der ikke kender F, så er han heeeelt normalvægtig. Han har dog taget lidt sympatikilo på i begge mine graviditeter og siden vi købte ny bil i december, har hans fine cykel stået og samlet støv i kælderen. Så måske det var meget godt, at vi begge forsøgte os uden sukker. Det er jo nemmere når man er sammen om det.
Vi aftalte at vi sideløbende ville forsøge os uden ris, pasta og kartofler for virkelig at se lidt resultater.

Mandag den 4. januar satte vi i gang og puuuh, den første uge var svær. Vanens magt sidder dybt i os begge og vi savnede vores aftensnacks. Men som dagene gik, gik det også langt nemmere. F er en fremragende kok, så han får hver aften kreeret noget lækker mad med grøntsager og kød. Jeg er stoppet med at bage i tide og utide (en af mine store passioner) og slik er totalt no-go. Til gengæld redder Pepsi Max mig hver gang sukkertrangen bliver uudholdelig.

Nu er der gået 8 uger og vi holder den! Det er 56 dage vi ikke har rørt sukker! Pasta, ris og kartofler er indtaget i meget små mængder, men brød spiser vi begge. Status på vægten er minus 12 kg for F og minus 11 kg for mig! Det er så vanvittigt fedt!! Det er 23 kg vi vejer mindre herhjemme! Wuup wuup!

Vi fortsætter naturligvis de næste 44 dage, og så har vi aftalt en mega synde-weekend midt i april. Vi glæder os ? vi har en mental liste med alt det vi har sukket efter de sidste 56 dage. MEN vi har samtidig lovet hinanden, at så er det op på hesten igen frem til sommerferien. F skal ikke tabe sig mere, han skal faktisk bare røre sig lidt og få lidt muller på sin lidt for slanke mandekrop. Jeg, til gengæld, har stadig en del kilo for meget. Har en masse små delmål ? men har lovet mig selv om ca. 20 kg vil jeg være tilfreds! Jeg vil da hverken være slank eller normalvægtig, men jeg vil være yderst tilfreds.
Hep på os!

#bonusliv

Det første billede er taget da jeg var på mit slankeste indenfor de sidste 15 år. Det andet billede er taget til M's barnedåb i september 2015.

Det første billede er taget da jeg var på mit slankeste indenfor de sidste 15 år. Det andet billede er taget til M’s barnedåb i september 2015.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sminke….. En by i Rusland?