10 du bør vide INDEN du indleder dig med Hr. Far

Forever Ultra – og MIG!

Jeg har levet som en konge de seneste uger. Jeg er røget tilbage i mit gamle spise-mønster og jeg har faktisk nydt det. Jeg har været så fyldt op af vægttab og af at tænke så meget på mad. Jeg har selvfølgelig holdt hold i hanke med vægten som ligger mellem minus 18-19 kilo. Alt mit synderi har heldigvis ikke sat sig (endnu), men jeg måtte lige have et spark!

En fra min terminsgruppe forhandler Forever Ultra som er et kosttilskud som skal erstatte to måltider om dagen i en uge. Jeg er IKKE fan af quick-fixes, men jeg er fan af los i r…. Og dét trænger jeg til!

Forever Ultra vanille

Forever Ultra vanille

Lørdag startede jeg derfor op med min vanille-mix blandet med letmælk. Lettere klumpet og tykt, men ned røg det. Jeg er nu på tredjedagen og minus 1,5 kilo (nok bare væske), men jeg hænger lige i ugen ud (til og med fredag). Og så har jeg fundet ud af at blande pulveret med VAND og shake lææænge – så glider det nemmere ned.

Shake Shake Shake

Shake Shake Shake

Jeg savner min mad og dét at tygge ret meget, men forsøger mig med gulerødder og agurke stænger. Jeg når ikke minus 10 kilo inden min sommerferie, men har egentligt også bare mest brug for at styre mig selv lidt. Kender I det? JEG vil ha’ kontrollen – så venter spændt på om Fru Sukkertrang vil give mig den tilbage 😜

#bonusliv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

10 du bør vide INDEN du indleder dig med Hr. Far