Vores sunday var ikke en FUNday! advarsel: stærke billeder

Onlineshopping for mødre

Efter jeg er blevet mor igen sidste sommer, har jeg i dén grad fået øjnene op for onlineshopping. Det er så nemt, overskueligt og billigt!
Jeg kan i ro og mag sidde med ipad’en om aftenen og klikke mig rundt i MANGE forskellige butikker både indenfor og udenfor landegrænserne. Jeg er kæmpefan!

Når poderne skal klædes på er en af favoritteren Zara app’en. Jeg er vild med meget af deres tøj. Og endda til alle 4 børns aldersklasser.

Screenshot af Zaras app

Screenshot af Zaras app

Samtidig er de svært konkurrencedygtige på priserne og det er lige noget for min økonomi. Og for mit humør – jeg blir glad i låget når børnene får lækkert tøj på til ingen penge. For første gang har jeg i år købt de to store drenges vinterjakker hos Zara. Den ene måtte ombyttes til anden str., men det er altså også virkelig nemt. Og nu er begge drenge varmt og lækkert klædt på. De er faktisk også tilfredse – og dét siger ikke så lidt! Det skal siges af jakkerne kostede 219,- pr. stk. Herregud, så er der råd til at den f.eks. bliver smurt ind i blod, når én klatrer i træer og kommer galt afsted 😉

Her er det Mathias som mangler bluser. Kunne ikke finde nogle bodyer jeg kunne lide, så det blev bluser. Han har alligevel uldbody inderst hele vinterhalvåret.

Her er det Mathias som mangler bluser. Kunne ikke finde nogle bodyer jeg kunne lide, så det blev bluser. Han har alligevel uldbody inderst hele vinterhalvåret.

Når jeg shopper udstyr, bruger jeg ofte pricerunner.dk for at sammenligne priser. Jeg har altid kun haft gode oplevelser ved at vælge dén net-side som havde det ønskede produkt billigst. Jeg er en nød til at få tjekket om de er e-certificeret m.v., men det er gået godt so far. Har bl.a. købt en ergobaby 360 på pinkorblue.dk og en City Elite Baby Jogger på justkidsthingscom (som én fra min mødregruppe købte for mig). Men der har været hurtig levering, nem betaling og gode produkter.

Hvis jeg skal bruge gøgl – altså knald-ting, så er Ebay min ven. Alle de spøjse Kina-ting jeg kan købe er helt fantastisk! Køber ofte ipad og iphone covers (vi har 4 ipads og 4 iphones som skal pakkes ind) og ellers har jeg købt masser af hårpynt til Olivia samt Frost-kjoler i lange baner. Her skal man blot huske at blive under moms-beløbsgrænsen på 80,- og så er der ellers ingen problemer. Man kan så nævne det etiske – hvordan bliver tingene fremstillet, arbejdsforholdene for arbejderne etc. Jeg ved ikke meget om dét aspekt… måske jeg burde jeg undersøge det…

H&M app’en har også altid været et hit og jeg lurer den stadig igennem, når der er udsalg. Men efter jeg er faldet for Zaras tøj, som koster det samme, er den faldet lidt i baggrunden.

Jeg har fået anbefalet Next, men synes deres app er fuldstændig uoverskuelig, men det er mit næste projekt. Deres tøj skulle være så fint!

Jeg kan også godt lide at finde specielle forhandlere, små forhandlere af både tøj og udstyr via Instagram. Her er der masser en fine ting at finde, det gælder bare om at søge på de rigtige hashtags 🙂

Sidst men ikke mindst bruger jeg meget Reshopper. Jeg er vild med konceptet second hand og at man ikke bare smider ud og bruger penge på NYT. Det gør lidt op med materialismen og ‘køb-køb-køb’ mentaliteten og gør samtidig at os mødre med et budget også kan klæde vores børn i mærketøj af og til.

Hvilke apps og hjemmesider er I vilde med? Glæder mig til at høre om jeres erfaringer 🙂

#bonusliv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vores sunday var ikke en FUNday! advarsel: stærke billeder