En af de nætter .... zzzz .....

Vores sunday var ikke en FUNday! advarsel: stærke billeder

Som jeg skrev lidt om igår er vores aftner og nætter en anelse anstrengte i øjeblikket (læs her). Det betød at min dag startede kl. 03.14 i nat, hvor Mathias ikke synes han trængte til at sove mere. Efter at have forsøgt i halvanden time, besluttede jeg mig for at lave en flaske til barnet. En halv flaskes tid senere ville jeg lige skifte bleen, men idet jeg omrokerer på tumlingen, brækker han sig überalles! Som i overalt. På sig selv, på mig, mit hår, sofabordet og gulvet! Føj for den lede – det stank! Én havde vist fået liiidt for meget slik og kage til fødselsdagen dagen i forvejen.
Nåååeh men efter et bad, var han lysågen (kl. er nu ca. 5), så jeg opgav projekt SOV og vi lagde os på sofaen og så Bamse og Kylling. Det gik fint 1 times tid, men så var han så overtræt at jeg intet ku stille op. I barnevognen med ham, ud og trille (kl. f…… 6! om morgenen), men så var der også ro.
Jeg nåede lige at kaste mig på sofaen i håbet om lidt søvn og så vågnede Olivia. Kl. var jo næsten syv….

Jeg tog begge basser med ud og plukke æbler med mormor, Mathias dog relativt utilfreds det meste af tiden, så det blev lidt af en svup-tur, men vi nåede da at få små 17 kilo øbler med hjem… Mmmm æblegrød! Når jeg finder uoverskud til at skrælle skidtet 😉

Kildebrønde Frugtplantage

Kildebrønde Frugtplantage

I nattens vågne timer, så jeg virkelig frem til at Olivia og jeg (og KUN os to) skulle til 4 års fødselsdag hos min venindes søn. Lidt hyggetid “alene” med begge arme fri (læs: uden den morsyge, trætte, skidevågne tumling). Sådan må man godt ha det, når man kører på pumperne og kl. er 4 om morgenen).
MEN sådan skulle det sørme ikke være! Olivia og jeg nåede at være der 1 time! – så ringede Frederik. Johannes havde været ved en kammerat og var faldet ned af et træ og fået en ret stor flænge i baghovedet. Jeg havde bilen, så vores nabo-venner var ved at hente ham for han skulle uden tvivl på skadestuen.
Afsted med os, hjem i en fart. Og ja, det var alvorligt.

img_1948

Frederik og Johannes kørte på skadestuen, hvor det blev renset og syet. 4 sting fik han!

img_7103img_1963

Vi ved ikke præcis hvad han slog hovedet mod, men grenen var knækket og han mener selv at der var en kantsten/betonklods han slog baghovedet ned i. Godt det ikke gik værre – nu vil han få (endnu) et fint ar at kunne prale med i fremtiden. Boys will be boys 🙂

Mine hyggetimer alene med O blev erstattet med en småsur tumling og Big Hero 6 i tv med Sebastian og Olivia. Maybe next time….

Men hvor er det dog rigtigt, når man siger at man aldrig ved hvad dagen bringer, før børnene sover. Og herhjemme er det ikke engang nok – Mathias blev puttet for 40 min siden og nu græder han helt utrøsteligt. Sutten er IKKE hans ven, så mon der er tænder på vej…?
Jeg forudser endnu en lang nat og forbereder mig på endnu en dag som levende zombie…

#bonusliv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En af de nætter .... zzzz .....