Jeg er så stille...

Hvad skulle jeg gøre uden min mødregruppe?

image
Da jeg blev gravid med M, var mit første move (efter glædesdansen) og logge på min-mave.dk og se min babys udvikling og se med i debatten for min terminsmåned Juli 2015. Der var allerede mange foruden mig og der blev hurtigt dannet en fb-gruppe for alle os med termin i juli. Jeg ville egentlig gerne forblive anonym og fik først meldt mig til i facebookgruppen i april.
Gruppen indeholdte ca. 450 hormonelle kvinder – oooh my! Der var mange spørgsmål og debatter, og for det meste var tonen sober og venlig. Der blev lavet små undergrupper i forhold til landsdele og vi var nogle som mødtes umiddelbart inden vi fødte.

Efter fødslen var der (heldigvis) én som tog teten og vi fik dannede vores egen lille mødregruppe. Vi var 6 piger og 7 babyer og vi lavede hurtigt en lille facebookgruppe og aftaltes at mødes ugentligt. Det har givet et nærværende rum for spørgsmål, følelser og tanker – også de lidt mere “forbudte” følelser om baby, forhold osv.
Det har været intet mindre end nogle fantastiske kvinder jeg har mødt – hver især og på deres helt egen måde. Vi er utrolig forskellige, men vi har haft de hyggeligste tirsdage. De er i sandhed guld værd, og de er altid klar med råd og overskud til at læse de opslag man kan lave i ren frustration og ud på de små nattetimer. Samtidig er de lige præcis dér i livet med deres barn, som jeg er, så babyspam er fuldstændig OK 🙂

Jeg synes virkelig godt om konceptet at der dannes terminsgrupper via de sociale medier og at man så derfra kan mødes, se om der er kemi, følge hinanden tæt i graviditeten m.v. Det giver et helt andet og meget mere intimt forhold – og for mit vedkommende meget mere fortroligt.

Jeg vil anbefale alle som har en baby i maven, at finde deres terminsgruppe via minmave og se om det er noget for dem.

#bonusliv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg er så stille...