Overvældende interesse

Det er jo røvhårdt!!!

Det her indlæg skriver jeg direkte fra leveren. Halvdelen mener jeg ikke i morgen. Det er et øjebliksbillede af min verden lige nu (efter en rocker-anstrengende dage).

FUCK jeg synes det er røvhårdt! Det er jo så mega hårdt at være MOR 24/7! Jeg bruger mine dage på at løse konflikter, opdrage, skælde ud (ja det gør jeg altså!), råbe lidt (det gør jeg også!) og være skidesur. L O R T E M O R – ja I know!

M har besøg af den ledeste tiger og dét kombineret med intens morsyge og en smule hysteri, så har jeg noget der minder om en konstant utilfreds lille dreng. I skulle se hvad ordet NEJ kan sætte gang i af skrigeri. Eller hvis jeg for 120. gang fjerner ham fra tv-bordet, hvor han elegant møffer sig op og klasker sine små, fedtede babyhænder op på vores diskrete 55″ tv-skærm – han reagerer som havde jeg slået ham (hvilket jeg selvfølgelig ikke har eller overvejer…). Til gengæld så overvejer jeg kraftigt om han kan byttes et sted… Det må jeg undersøge imorgen!
Derudover vil han også ammes hele tiden, især om natten. Det betyder stort set ingen appetit til rigtig mad (hvilket jeg bekymrer mig virkelig meget om, tænk hvis han ikke får dét han har brug for) og min mælkeproduktion er eksploderet. Velkommen tilbage mælkeknuder, ammeindlæg og lækager! Og goodbye til enhver form for sammenhængende nattesøvn🙄

O er jo lige knap 4 – og lige for tiden har hun skruet ørerne helt af og er fløjtende ligeglad med hvad jeg siger. Nej betyder ja, måske betyder ja og hvis nu mor mener det der nej, så gør jeg det bare alligevel. Hun har ingen forståelse for M eller respekt for dét han leger med, hvilket resulterer i utallige situationer, hvor han hyler op, fordi hun tager dét han leger med. Oprydning er en by i Rusland og alt skal helst væltes ud, og så vræler hun op og klager over hvor tarveligt det er, når hun bliver bedt om at rydde op 😩

Jeg er lige ved at blive vanvittig! Jeg slår jo slet ikke til! Jeg har fandme ikke takket ja til det her! Ingen sagde at mine normalt ret skønne børn, kunne udvikle horn og blive små djævle med terroristiske tendenser. Allerede før kl. 10 om formiddagen tænker jeg på, hvor dejligt det bliver, når de er puttet til natten. Ja, så lidt overskud har jeg så!😖

Det værste er faktisk, at jeg vil føler at jeg er elendig til det her mor-job! Jeg kan tydeligvis ikke opdrage min datter siden hun tér sig sådan og jeg er endnu mere tydeligvis, ikke én af de der skideirriterende overskudsmødre, som formår at rumme deres børn uanset deres humør. Jeg HADER de her dage, hvor alt kan opsummeres i gråd og irritation.

Jeg HÅBER at der er nogle andre mødre derude som nogen gange kan føle ligesom mig – det er bare så skide-tabu at sige “fuck, mine børn er så latterligt nederen at jeg er lige ved at dø over det”. Men sådan har jeg det – i dag! I morgen er heldigvis en ny dag, hvor jeg forhåbentligt kan få lov at tisse i fred, drikker min kaffe mens den er varm og IKKE skal være lige ved at tude af arrighed..
Fik jeg nævnt at vi har 4 ugers ferie sammen fra nu af? 😱🙈 pøj pøj til os 🙄

#bonusliv

ps. Juhuu for IG, her ser min verden så lyserød, smuk og overskudsagtig ud – se selv her 😜

Fanget i et godt øjeblik

Fanget i et godt øjeblik

2

  • Sabine

    Jeg er enig med Trine ☝ vi alle ryger i det hul nu og da. Kys til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Ved du hvad, dem der påstår de ikke har sådanne dage, de taler vist ikke helt sandt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Overvældende interesse