Det der med babyer og søvn...

Når kærligheden bare er…

F og jeg en aften på sofaen :)

F og jeg en aften på sofaen 🙂

Jeg elsker F. Det hersker der ingen tvivl om. Han er den perfekte mand – for mig.

Men hvordan formår man at holde liv i kærligheden med to små børn og to halvstore bonusser. Jeg ved ikke om jeg har svaret på dét, men herhjemme har vi lovet hinanden kærlighed. Vi har lovet at elske hinanden indimellem, og på trods af, opdragelse, rengøring, tøjvask, lektier, legeaftaler og hente/bringe kørsler. Vi har lovet hinanden at kærligheden ikke er en variabel – det er det konstante i vores liv. Jeg føler mig tryg i de løfter vi har givet hinanden – jeg véd at selvom det hele er pissehårdt, jeg ikke har været i bad, jeg er skidesur og drøn-urimelig, så elsker han mig. Og omvendt.

F er min bedste ven; det er ham som kender mig fra mine bedste og værste sider. Jeg véd at han altid vil mig det allerbedste, ligesom jeg vil ham det. Vi giver plads til at vi hver især kan gøre de ting vi har lyst til og vi under hinanden stunder, hvor vi laver dét der gør os glade. Både sammen og hver for sej.

Vi nyder at gøre ting for hinanden. At se den anden blive glad for den lille ekstra indsats man gør i hverdagen – bare for at glæde den anden. Vi kender hinandens særheder og vi bærer over med dem. Vi er en herre-godt team, både som par og forældre. Dét siger vi også til hinanden, for det er vigtigt at rose hinanden, for dét vi har sammen er værd at blive italesat og fejret.

Jeg nærer den største tillid til F og jeg – måske endda en lidt naiv tro på at dét vi har er noget særligt. Jeg vil have lov at nyde min naivitet, og dyrke den, i troen på at vi ikke går fra hinanden (som rigtige mange forældre gør). Jeg nyder nuet med F og tror ikke jeg jinxer det ved at sige højt, at jeg tror på os to sammen resten af livet <3

Jeg er ikke bange for at lægge mit hjertes i F’s hænder, for jeg ved han passer på det <3 Det har han lovet…

Til de af jer som nåede så langt, uden at himle med øjnene, tak! Fejr jeres kærlighed og nyd den! Og husk at livet er lige NU 😉

#bonusliv

Ps. Måske indlægget skyldes at jeg allerede er lidt sukker-høj hihi

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det der med babyer og søvn...