Tøsetur i cirkus Baldoni

Den skide vægt!

Som tidligere nævnt har jeg gang i projekt 100 dage uden sukker. Det er gået så skidegodt og kiloerne er raslet af. MEN nu har jeg de sidste 3!!!! uger stadig kun tabt 11-12 kg. Jeg kan ikke rigtig nå videre. Ikke engang en møg-belastende mave-virus med tilhærende non-stop ophold på toilettet i et døgns tid, har fået vægten til at hoppe over på de magiske minus 13 kg. Hvor er det nederen! Jeg ved jo godt, at det er NU jeg skal hænge i, og det gør jeg også. Der er jo kun 25 dage tilbage (but who’s counting) til ‘Den Store Syndeweekend’ (ja weekend, F og jeg skal spise usundt en hel weekend!).

Jeg ved jo godt hvad der skal til… Det er den latterlige motion. Jeg har skrevet om min holdning til motion her, men jeg er ikke rigtig kommet igang. Endnu. Men det skal jeg! For jeg er så tæt på et delmål og jeg vil nå det!

Imorgen er det søndag – måske jeg skulle få F til at fikse min cykel op, så den kan køre. Jeg har bare en virkelig elendig cykel (dårlig undskyldning). Ellers må jeg gå. Jeg skal i hvert fald ud, især hvis solen skinner. Og nu har vi ferie, så bør der dælme være tid til at jeg får rørt mig lidt.

Glade dejlige påske til mig (uden chokolade ‘indsæt selv meget nederen smiley-fjæs her). Heldigvis skal jeg til påskefrokost – for voksne. MED min dejlige mand! Så skal vi ha’ en øl – og måske en snapsemad. Fik jeg sagt det var uden børn? (haha)

God påske!

#bonusliv

4

  • bonusliv

    Hej Fru Nord
    Tak for nomineringen – jeg har allerede modtaget liebster awarden, men takker naturligvis og henviser til mit indlæg om Liebster 🙂
    Kh bonusliv

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fru Nord

    Hej
    Jeg er blevet nomineret til at lave en blog award, og jeg har nu valgt at nominere dig! Det går ud på at du skal besvare 11 spørgsmål jeg har stillet, skrive 11 facts om dig selv, og derefter nominere 11 andre bloggere til at svare på 11 spørgsmål, som du finder på! Du kan læse mere om det på min blog og se dine spørgsmål
    http://www.frunord.bloggersdelight.dk Formålet er, at vi bloggere hjælper hinanden med at få flere følgere! jeg håber du har lyst til at være med.
    Venlig hilsen
    Fru Nord

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • bonusliv

    TAK, sødeste Malene <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Keep it up, du er simpelthen SÅ sej!
    Når de 13 kg så nåes, er der en endnu større sejer!! :-*

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tøsetur i cirkus Baldoni